kleurige lucht

Vacatures & stagemogelijkheden Dutchen

Vacatures & stagemogelijkheden Dutchen

Dutchen is een jonge, snel groeiende en dynamische onderneming gespecialiseerd in de verhuur van luxe vakantiehuizen op kleinschalige parken. We hebben regelmatig vacatures; hieronder vindt u een overzicht van de mogelijkheden op dit moment.

Stage mogelijkheden

Op zoek naar een leuke en leerzame stage binnen een jong en dynamisch team? Dan is een stage bij Dutchen echt iets voor jou! We hebben ruimte voor diverse stagiaires.

 

  • Stagiair Marketing en Internet
  • Stagiair Applicatiebeheerder

 

 

Stagiair Marketing en Internet

 

Onze marketingafdeling draait overuren. Met verschillende commerciële internetsites en de vele on- en offline marketingactiviteiten hebben we een grote diversiteit aan promotionele werkzaamheden die aansluiten bij verschillende opleidingstrajecten. 

Wie zoeken we?
Wij zijn op zoek naar commerciële multi-talenten (in opleiding). Begrijp je e-commerce en AdWords, heb je ambitie op het gebied van (online)marketing en communicatie, of wil je meer duiken in effectieve exploitatie van commerciële websites, neem dan contact met ons op. 

Werkzaamheden
De werkzaamheden die wij voor je hebben zijn veelal heel concreet en uitvoerend maar omdat wij een klein creatief team hebben, verwachten wij een bijdrage op alle niveau's. 

Je zult je onder meer bezighouden met

  • Website content beheer
  • Bijhouden sociale media
  • Opstellen e-mail nieuwsbrieven
  • SEO en SEA 
  • Marktonderzoek

 

Wat bieden we jou?
In deze functie bieden we veel zelfstandigheid en afwisseling. Een boeiende functie met veel verantwoordelijkheid, waarin je jezelf verder kan ontwikkelen. Je kennis en ervaring zijn minder belangrijk dan enthousiasme en doorzettingsvermogen. 

Interesse? 
Stuur een sollicitatiebrief inclusief CV naar Dutchen 
t.a.v. Mevr. S. Groot: info@dutchen.nl 

Of bel voor meer informatie: 0800-DUTCHEN

 

Stagiair Applicatiebeheerder

 

Als stagiair applicatiebeheerder word je primair ingezet voor het beheer en de mogelijke doorontwikkeling van onze reserveringssoftware. Tevens zullen een aantal dagelijks voorkomende werkzaamheden m.b.t. de operatie tot het takengebied gaan behoren. Als applicatiebeheerder ondersteun je zowel startende als ervaren gebruikers. 

Wie zoeken we?
Je bent stressbestendig, zeer dienstverlenend en accuraat. Daarnaast ben je communicatief vaardig, rustig en doortastend. Eigenschappen die goed van pas komen in een dynamische werkomgeving. 

Wat bieden we jou? 

In de functie Stagiair Applicatiebeheerder bieden we jou veel zelfstandigheid en afwisseling. Een boeiende functie met veel verantwoordelijkheid, waarin je jezelf verder kan ontwikkelen.

Voor een afstudeerder hebben wij een speciale opdracht in gedachten die naast bovenstaande werkzaamheden uitgevoerd kan worden. 

Interesse?
Stuur een sollicitatiebrief inclusief CV naar Dutchen 
t.a.v Dhr. T. Brinkhuis: info@dutchen.nl

Of bel voor meer informatie: 0800-DUTCHEN